Pierres Allservice är din pålitliga partner för en mängd olika tjänster inom pumpar, stubbfräsning och reparationer. Vi är ett litet företag med säte i vackra Stenungsund, och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Vi har en lång och gedigen erfarenhet samt yrkeskunskap inom branschen, så tveka inte på att höra av dig till oss om du vill ha det bästa möjliga jobbet gjort!

Stubbfräsning

Stubbfräsning är en av våra specialiteter. Vi använder avancerad utrustning för att effektivt ta bort stubbar från din trädgård eller mark. Detta hjälper till att förbättra utseendet och funktionaliteten av din utomhusmiljö och skapar plats för nya planteringar eller byggnationer. Vi är erfarna och utför arbetet noggrant och säkert.

Reparation av avlopps- och vattenpumpar

Vårt företag är specialiserat på reparation av avlopps- och vattenpumpar. Vi förstår hur viktiga dessa system är för att säkerställa en smidig avlopps- och vattenförsörjning i ditt hem eller företag. Våra tekniker har omfattande kunskap om en mängd olika pumpmärken och kan snabbt diagnostisera och åtgärda problem. Vi erbjuder snabb och pålitlig service för att minimera avbrott i ditt vardagsliv.

Serviceverkstad

Vi är stolta över att vara serviceverkstad för flera ledande varumärken inom pumpindustrin, inklusive Grundfos, Flygt, ABS och LPS med flera. Detta innebär att vi har gedigen erfarenhet och den expertis som krävs för att arbeta med och reparera deras produkter. Vi använder bara högkvalitativa reservdelar och tekniker för att säkerställa att dina pumpar fungerar på toppnivå.

Kommentarer inaktiverade.