Stubbfräsning Torslanda

Stubbfräsning i Torslanda

Behöver du i Torslanda hjälp med stubbfräsning? Pierres Allservice hjälper dig i så fall. När ett träd har fällts återstår stubben som både har en tendens att stå i vägen för gräsklipparen men också kan upplevas som ful. Dessutom, beroende på vad för slags träd det är som har fällts, så brukar sidoskott växa upp ifrån stubben. Inom en kort tidsperiod kan det växa både många och höga skott som man hela tiden får ta bort. Vi på Pierres Allservice ser till att en gång för alla avlägsna stubben eller stubbarna.

Stubbfräsarna som vi använder avlägsnar hela stubben strax under marknivån. Det kan vara bra för er som är oroliga för er gräsmatta, att veta om att de stubbfräsar som vi använder, är skonsamma mot gräsmattor. Ingen behöver vara orolig över att få gräsmattan förstörd när de anlitar oss. När vi är klara återstår blott ett hål i marken och en hög med träflis. Träflis som man lämpligen fyller hålet med för att därefter avsluta med ett lager såjord och gräsfrön. Inom kort spirar gräset där stubben tidigare stått. Utöver stubbfräsning kan vi även hjälpa dig med att röja gamla hagar som växt igen och köra ner gamla häckar. 

Om vår service inom stubbfräsning i Torslanda med omnejd är intressant för dig så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alla presumtiva kunder en offert som inte kostar någonting. Både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Kungälv med omnejd är vår målgrupp. Är du en privatperson så ordnar vi med RUT-avdraget åt dig, då alla privatpersoner är berättigade till avdraget. 50 procent av arbetskostnaden är avdragsgill, och du behöver inte ligga ute med några pengar då vi ordnar det praktiska kring detta. Nöjda kunder är det vi alltid strävar efter. Alla ska bli nöjda såväl med utförd stubbfräsning såväl som med vår kundservice.

Kontakt

Kärleksstigen 4
444 48 Stenungsund

Tel: (+46) 706-55 94 98

Email: Pierre.lindqvist@hotmail.com